Advent za pamćenje: ”SVI zaJEDNO za BOŽIĆNU ČAROLIJU NA SILBI”

Advent za pamćenje: ”SVI zaJEDNO za BOŽIĆNU ČAROLIJU NA SILBI”

PREKO – ”SVI zaJEDNO za BOŽIĆNU ČAROLIJU NA SILBI” naziv je projekta kojim stanovnici Silbe i njihovi prijatelji žele pokazati da božićna čarolija itekako postoji!

Uz pomoć izvršnog producenta projekta Kristijana Lopca i producenta Aleksandra Kovačevića, od 23. prosinca  do 1. siječnja 2017. mnogobrojnim zabavno-kulturnim  događanjima, u kojima će ugostiti glazbenike, izvođače i prijatelje s drugih otoka, pokazat će da su otoci čarobni i da mogu živjeti i zimi.

Projekt su podržali Ministarstvo turizma, TZ Silbe, Grad Zadar i Otočni sabor, čiji predsjednik Denis Barić najavljuje kićenje 48 božićnih borova koji će simbolizirati 48 naseljenih hrvatskih otoka.

– Posjetitelje očekuje mnoštvo zbivanja, od uličnog festivala na kojemu će nastupiti 30-ak mladih glazbenika, performera i uličnih svirača, proslava Badnjaka, Božića i dočeka Nove godine dan prije nego u ostalim dijelovima Hrvatske – 30. prosinca, a prva događanja počinju već ovaj vikend, 26. i 27. studenoga, za kada je najavljeno snimanje spota “Božić dolazi”, kaže Barić.