Druga večer Jazz&Blues festivala u Preku oduševila publiku

Druga večer Jazz&Blues festivala u Preku oduševila publiku

PREKO – Druge večeri Jazz& Blues festivala na terasi cafe-bara „Vale“ u Preku nastupio je B# Blues Band iz Zagreba. Nastup vrhunskih glazbenika oduševio je ljubitelje jazza i bluesa, a kultni cafe-bar „Vale“ zasjao je u punom sjaju. Odlični glazbenici, lanjski finalisti Croatian Blues Challenagea, izvodili su svoje pjesme, kao i poznate evergreene, jazza i bluesa.

Jazz&Blues festival održava se drugu godinu zaredom, a pokrenuli su ga Valentin Gregov, vlasnik cafe-bara „Vale“, i Edi Čerimagić, jedan od najpoznatijih zadarskih DJ-eva, zaljubljenici u jazz, blues i soul, odličnu glazbu za ljetne večeri uz more.

– Zadovoljni su odazivom i pozitivnim reakcijama publike, što je potvrda je da je festival obogatio ponudu ljetnih zabavnih događanja na otoku Ugljanu, rekao nam je Vale Gregov.

Festival su prošli tjedan otvorili Trio Jazz Ante Jeličić & Elena Stella iz Zadra, treću večer 9. kolovoza nastupit će Zamba Blues band iz Zagreba, a na četvrtoj, završnoj večeri ponovno će zasvirati zadarski Trio Jazz Ante Jeličić & Elena Stella.

Fotografije Jasna Marcelić