Mirjana i Bruno Marin proslavili zlatni pir!

Mirjana i Bruno Marin proslavili zlatni pir!

SUTOMIŠĆICA – Dan nakon obilježavanja 40. godišnjice mlade mise don Mladena Kačana u sutomiškoj Crkvi sv. Eufemije, Mirjana i Bruno Marin primili su blagoslov za pola stoljeća sretnog braka.

Iako su dio života bili odvojeni jer je gospodin Bruno radio u Americi, a gospođa Mirjana odgajala njihovo dvoje djece u Sutomišćici, možda ih je, kažu, ta prostorna udaljenost još više zbližila. Danas uživaju u mirovini u rodnoj Sutomišćici i svoje dvoje djece i troje unučadi. Ali, prisjećaju se, nije uvijek bilo tako, život je donio mnoge bure, oluje i iskušenja koje su prebrodili upravo zahvaljujući ljubavi i razumijevanju.

Zaljubili su se kad su bili 20-godišnjaci, i danas se vole kao prvog dana, poštuju i međusobno uvažavaju, što i jest čarobna formula za uspješnu i dugu vezu. Zlatni pir proslavili su u krugu najbližih, djece, prijatelja i rodbine, koji za njih imaju samo riječi hvale jer su poznati kao ljudi velika srca, uvijek spremni pomoći potrebitima, i društveno angažirani u zajednici u kojoj žive.

Što reći na kraju, uredništvo Naših školja čestita vam zlatni pir i želi još mnogo zajedničkih sretnih trenutaka i obljetnica!!!