Sv. Mihovil treći na susretu univerzalnih sportskih škola Zadarske županije

Sv. Mihovil treći na susretu univerzalnih sportskih škola Zadarske županije

PREKO/POLIČNIK – U sportskoj dvorani u Poličniku održan je Susret univerzalnih sportskih škola Zadarske županije. Nastupio je i Nšk Sv. Mihovil te je osvojio odlično treće mjesto… Sudjelovale su četiri škole s polaznicima starosne dobi između 4 i 10 godina, a natjecali su se u četiri discipline: štafeti, poligonu, gađanju čunjeva i najatraktivnijoj – potezanju konopa..Prvo mjesto odvojila je Univerzalna sportska škola Junior iz Biograda ispred USŠ Start iz Zadra. Sv. Mihovil iz Preka bio je treći, a organizator, murvička Abeceda sporta četvrta.

Među gostima natjecanja bio je i Ferdo Milin izbornik U-19 nogometne reprezentacije Hrvatske koja je izborila plasman na Europsko prvenstvo. Milin je dodijelio nagrade pobjedničkoj ekipi.

Tri prvoplasirane ekipe osvojile su pehare, a svi sudionici medalje kao vrijedne uspomene na ovaj sportski događaj. Velike pohvale idu na račun organizatora, Abecede sporta, koja je učinila sve da se roditelji, djeca i njihovi treneri osjećaju ugodno i uzvišeno u sportskoj dvorani u Poličniku.

foto: Branko Tabak – 057info