Svi u akciju: Pomozimo Paulu iz Banja

Svi u akciju: Pomozimo Paulu iz Banja

BANJ/PREKO – Trinaestogodišnji Paulo i njegova obitelj trebaju našu pomoć. Naime Paulo, dječak iz Banja s otoka Pašmana, koji bi u ponedjeljak trebao krenuti u osmi razred Osnovne škole “Vladimir Nazor” u Neviđanima boluje od teške bubrežne bolesti i treba pod hitno na transplataciju bubrega.

Paulo Fantov od najranije se mladosti bori sa oštećenjem bubrega, puno je vremena proveo na liječenjima po bolnicama, prošao je i operaciju, no funkcija bubrega je sve slabija i nužna je transplatacija u zagrebačkom KBC Rebro.

Banjci i Pašmanci su proteklog ljeta pokrenuli humanitarne akcije za pomoć obitelji u kojoj samo otac radi, a posljednja je bila akcija “Humanitarni festival hrane i sporta” održana 22. kolovoza u Banju na kojoj je prema riječima Renata Kraljeva prikupljeno 30-tak tisuća kuna za Paula i obitelj Frantov.

Paula nakon transplatacije čeka dugotrajan oporavak a kako će netko od roditelja uvijek trebat bit uz njega u Zagrebu, to će proizvest velike troškove.

– Za Paula je otvoren žiro račun u Zagrebačkoj banci, broj: HR4723600003116355481 i pozivamo ljude dobre volje da se priključe akciji prikupljanja financijske pomoći kako bi njegovi roditelji cijelu bitku u Zagrebu mogli financijski lakše izdržati, pozvao je Kraljev.