JKU Prvenj iz Tkona zapošljava na neodređeno vrijeme domara

JKU Prvenj iz Tkona zapošljava na neodređeno vrijeme domara

TKON – JKU Prvenj iz Tkona raspisao je 27. ožujka 2018.natječaj za zaposlenje na Ugovor o radu na neodređeno vrijeme na  radno mjesto domar (1 izvršitelj).

Od potencijalnih kandidata očekuje se srednja stručna sprema, a radno iskustvo nje potrebno. Opis radnih zadataka: poslovi održavanja objekata i opreme cjelokupnog pogona JKU Prvenj, nadzor nad čistoćom javnih površina uključujući javne i zelene površine, obavljanje potrebnih zidarskih radova, prema potrebi, obavljanje pomoćnih poslova u kampu Sovinje,  obavljanje pomoćnih poslova u organizaciji manifestacije Škraping, obavljanje ostalih poslova po nalogu ravnatelja.Početak rada predviđen je za 23. travnja 2018. godine, a probni rad je šest mjeseci.

Natječaj je otvoren do 13. travnja 2018. Zainteresirani kandidati mogu poslati molbu putem pošte ili je donijeti osobno na adresu: JKU PRVENJ, Mulina 7, 23212 Tkon s naznakom „za natječaj za radno mjesto domara“ ili na email: prvenj@tkon.hr
Nakon isteka roka, prijavljeni kandidati bit će pozvani na razgovor.
O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni pismenim putem u roku od pet dana od isteka roka za dostavu molbi.
Natječaj će se objaviti na web stranici www.jku-prvenj.hr, na oglasnoj ploči JKU Prvenj, na stranicamaHrvatskog zavoda za zapošljavanje i na lokalnim portalima.