Fotografirajte ljepote svoje županije i osvojite vrijedne nagrade!

Fotografirajte ljepote svoje županije i osvojite vrijedne nagrade!

PREKO – U organizaciji Hrvatske zajednice županija, 1. ožujka počelo je treće izdanje foto-natječaja „Volim svoju županiju“. Baš kao i u prethodnima, cilj je natječaja fotografijom prikazati regionalni identitet i osigurati prepoznatljivost svake hrvatske županije. 

Natječaj je otvoren od 1. ožujka do 20. travnja 2018. godine. Za sudjelovanje je potrebno objektivima zabilježiti zanimljive detalje, prirodne ljepote ili kulturnu i prirodnu baštinu te fotografije dostaviti putem aplikacije na službenoj Facebook stranici Hrvatske zajednice županija.  

Najbolje fotografije bit će proglašene u dvije kategorije; najbolja fotografija prema broju glasova i prema izboru stručnog žirija, a za najuspješnije fotografe pripremljene su  GoPro Hero 5 kamere. 

Iskusna profesionalna fotografkinja Mare Milin vodit će stručni žiri. Uz nju, pristigle će radove vrednovati Mateja Gošćiej, voditeljica Odsjeka za odnose s javnošću Ureda župana Međimurske županije, Bernardo Pahor, voditelj Odsjeka za protokol i odnose s javnošću Karlovačke županije, te Kristijan Toplak iz Ureda župana Virovitičko-podravske županije. Ove će godine žiri biti bogatiji i za počasnog člana – Alena Špiljaka, pobjednika prošlogodišnjeg izdanja. 

Sve ostale detalje o natječaju možete pronaći na web i Facebook stranicama Hrvatske zajednice županija. Također, natječaj se može pratiti i na Instagram profilu „Volim svoju zupaniju“. 

Fotkajte, dijelite, lajkajte te hashtagajte 
#volimsvojuzupaniju i #hrvatskazajednicazupanija