Trail utrka na Ugljanu u programu Zadar Outdoor Festivala

Trail utrka na Ugljanu u programu Zadar Outdoor Festivala

PREKO – Drugi Zadar Outdoor Festival, koji će se održati od 11. do 13. svibnja 2018. godine, uvrstio je u program i otok Ugljan.

Pod nazivom ZOF Trail otoka maslina, 12. svibnja na našem otoku održat će se utrka podijeljena u tri kategorije i discipline na tri staze: za najmlađe – 7 kilometara te dvije zahtjevnije – od 15 do 20 i od 20 do 25 kilometara. Točnu lokaciju organizator će objaviti uskoro, ali već su otvorene PRIJAVE

Kako je na konferenciji za novinare istaknula Iva Bencun, direktorica tvrtke Zadar Outdoor d.o.o., organizatori bi voljeli da se u sve utrke uključe cijele obitelji i da svatko pronađe aktivnost za sebe. 

Osim Ugljana, u projekt se ove godine uključio i otok Vir, gdje će se 12. svibnja održati biciklistička utrka Zadar MTB Cross Country Petrčane – Vir. Festival će otvoriti 10 kilometara duga utrka Utrči u zalazak Sunca. U subotu i nedjelju, 12. i 13 svibnja, u organizaciji JK Uskok, održat će se Zadarska regata, u nedjelju 13. svibnja plivački maraton Morske orgulje i Kayak gradska utrka. 

Festival će pratiti i mnoga zabavna događanja, a sve pojedinosti i informacije, možete pronaći na mrežnoj stranici Zadar Outdoor Festivala.

Fotografija Zadar Outdoor Festival