I Ošljak “glumi” u novoj božićnoj reklami popularnog piva

I Ošljak “glumi” u novoj božićnoj reklami popularnog piva

PREKO – Najnovija božićna reklama Ožujskog piva, koja se ovih dana počela emitirati na TV-programima, podsjeća nas da za nadolazećih blagdana ne zaboravimo na one koji nas najviše vole, naše roditelje.

A u toj dirljivoj spotovskoj priči u dvije scene pojavljuje se i “naš glumac” – Ošljak, na koji za božićne blagdane, kao iznenađenje, sin dolazi roditeljima u posjet, u ovom slučaju pravi glumac Goran Bogdan.

Kao i u dosadašnjim reklamnim kampanjama za Žuju, uz Bogdana glume Goran Navojec i Rene Bitorajec, a mama i tata su Zadrani Đurđica i Mario Gašparović. U spotu se pojavljuje i otac Gorana Navojca – Zlatko.

Za tjednik Nacional direktor marketinga Zagrebačke pivovare Ivan Šuvar kazao je kako su iznimno ponosni na ovogodišnju božićnu kampanju, “jer da bi Žuja mogla slaviti sve one znane i neznane prijatelje koje imamo ili smo imali, mora odati počast najbojim prijateljima koje ćemo ikada imati. Zato je ovo kampanja posvećena svim našim mamama i tatama te služi kao podsjetnik svima nama da za njih uvijek pronađemo vremena“,