Obala i parkovi: Endi Ćuća novi direktor

Obala i parkovi: Endi Ćuća novi direktor

PREKO – Obala i parkovi d.o.o., komunalna tvrtka Općine Preko početkom srpnja 2017. godine dobila je novog direktora. Tvrtku koja se bavi održavanjem javnih površina vodit će Endi Ćuća, koji je posljednjih osam godina u općini vodio Odjel za upravljanje imovinom i prostorno planiranje.

Na čelnom mjestu naslijedit će Jelenu Uhodu koja je godinu dana obnašala dužnost privremene direktorice, nakon odlaska dugogodišnjeg direktora Gorana Šarina u Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture. Uhoda ostaje u tvrtki na funkciji voditeljice računovodstva. 

–  Zahvaljujem načelniku Juri Brižiću što mi je ukazao povjerenje da preuzmem direktorsku poziciju u tvrtki Obala i parkovi. Trudit ću se svojim radom i zalaganjem to povjerenje opravdati. Naša tvrtka ovisi o financijskoj potpori Općine Preko, te se nadam da će naša suradnja i dalje biti na visokoj razini – istaknuo je Ćuća prilikom preuzimanja dužnosti. 

Prilikom obraćanja radnicima zahvalio je dosadašnjoj direktorici na kvalitetnom mandatu.  
 –   Odradila je uistinu zahtjevan i dobar posao, posebice na projektu Avantura otok i drago mi je da će mi u budućnosti biti jedna od najbližih suradnica na svojoj funkciji šefice računovodstva.
Na zajedničkom sastanku vodstva općine i djelatnika komunalne tvrtke najavljen je sustavni pristup radovima s ciljem da infrastruktura u svim mjestima općine i dalje bude na visokoj razini.