Konstituirano Općinsko vijeće Kukljice, predsjednik Milorad Košćica

Konstituirano Općinsko vijeće Kukljice, predsjednik Milorad Košćica

KUKLJICA – I Kukljica je nakon svibanjskih lokalnih izbora dobila novo Općinsko vijeće. Na konstituirajućoj sjednici održanoj u srijedu, 21. lipnja, za predsjednika vijeća jednoglasno je izabran novi stari predsjednik Milorad Košćica, a potpredsjednica je Dragana Filipi, oboje s kandidacijske liste grupe birača koju je predvodio Marin Boško. 

Načelnik općine Marin Boško zahvalio je svim mještanima Kukljice koji su izašli na izbore i odabrali svoje kandidate te u kratkom vremenu treći put ukazali povjerenje listi koju je predvodio.

Podsjetimo, nakon što je kao nestranački kandidat za općinskog načelnika Kukljice 2013. odnio pobjedu sa 60 posto potpore mještana te na prijevremenim izborima 2015. dobio 70 posto glasova, na prije mjesec dana održanim izborima kandidacijskoj listi koju je predvodio Marin Boško povjerenje je dalo 74 posto mještana Kukljice. Lista za Općinsko vijeće također je popravila rezultat i ostvarila apsolut pobjedu sa 59 posto glasova i u vijeću ima šest od devet mjesta.