Dom na žalu: Završna priredba polaznika plesne i slikarske radionice

Dom na žalu: Završna priredba polaznika plesne i slikarske radionice

PREKO – Nastupom u dvjema plesnim kategorijama, polaznici plesnih programa Udruge za promicanje ritmike i plesa TIM iz Preka predstavili su na završnoj priredbi u POU Dom na žalu što su naučili u protekloj zimsko/proljetnoj sezoni.

– Ove godine okupili smo djecu cijelog otoka Ugljana u dvije plesne kategorije – ritmika i ples za mlađu, predškolsku djecu, te MTV dance – commercial dance za stariju, školsku djecu. Cilj ove završne priredbe jest dodatno potaknuti i motivirat djecu na bavljanjem plesom, sportom i rekreacijom te ukazati njihovim roditeljima na trud i rad koji su djeca uložila u svladavanju zadanih programa te na pozitivne učinke koji su proizašli iz plesne rekreacije, kaže Tihana Lončar, predsjednica Udruge TIM. 

Za aktivno sudjelovanje i ostvarene rezultate sva su djeca dobila prigodne pohvalnice, a od 1. listopada do 30. svibnja tečajeve su pohađale Noemi Mazić, Paula Ušalj, Paula Stipanov, Doris Sokolić, Morena Ćuća, Chiara Dunatov, Sara Dunatov, Laura Nižić, Manuela Blagdan, Lara Stražina, Marijeta Franin, Mia Mavra, Morena Dunatov Uhoda, Simona Šimac, Paula Dunatov, Minja Mazić, Lorena Stipanov, Đina Masar, Rea Žigo, Lana Deković, Leona Longin, Kjara Vitlov, Jela Ugarković i Maša Ugarković.

Završna plesna priredba bila je prigoda i da polaznici slikarske radionice Mala sirena, koju  vodi Irena Sikirić Rančić, roditeljima pokažu što su naučili u proteklih nekoliko mjeseci. Radionicu, koja se održava već pet godina zaredom, pohađali su Minja Mazić, Ellen Rončević, Filip Stipanov, Roko Borota, David Kralj, Lovre Končurat, Ena Vidov, Nora Vidov, Gala Soldan, Adrian Kurtin i Anastazija Crnošija,

I slikarska i plesna radionica održavat će se u ljetnim mjesecima, jednom tjedno, o čemu će roditelji na vrijeme biti obaviješteni.