Odličan nastup Sv. Mihovila u Medulinu

Odličan nastup Sv. Mihovila u Medulinu

MEDULIN / PREKO – Na ovogodišnjem 18. tradicionalnom turniru ZNS-a u Medulinu, sudjelovale su i dvije kategorije iz NŠK Sveti Mihovil (Ugljan -Pašman).
 
Veliki uspjeh ostvarila je U-10 kategorija tića. Pobjedom protiv prvoligaša Istre iz Pule od 4:0, osvojili su drugo mjesto. Ekipa U-12 (mlađi pioniri) nakon poraza od Lučkog (4:0) plasirala se na odlično četvrto mjesto.
 
Također, iz Sv. Mihovila dolazi najbolji vratar turnira U-10 Stipe Jusup, kao i najbolji strijelac Ivan Bilaver. Ivan se rado odazvao biti gost naših tića uz potporu svog kluba NK Škabrnja kao i svog trenera.
 
Slobodno vrijeme iskoristilo se za posjet Puli i razgledavanje Medulina. Kod dodjele pehara, uzbuđenju i veselju nije bilo kraja.
 
Jedan mali klub, s igralištem koje čeka svoju obnovu, smješten u srcu slikovite Sutomišćice, sa najboljom pozornicom na svitu, nosi pehar srebrnog sjaja. Veliki uspjeh naše djece, među jakim ekipama. Uspjeh je to i naših trenera, a njihovih velikih prijatelja, Kreše Jaklina koji vodi pionire i Marina Pedića, trenera papalina i tića. Isto tako i predsjednika kluba Darija Korenova i trenera Damira Korenova i veliku podršku roditelja koji su putovali sa njima i onima koji su čekali kod kuće.
 
Veliko hvala i didu Omeru Jusupu što ih uvik vjerno prati i čuva kao svoje. Puni dojmova i pomalo umorni nastavljaju prema kući uz pjesmu. Po izlasku iz trajekta dočekale su ih sirene i svjetla automobila, bakljada i vatromet, baš kako i priliči dočeku velikih nogometnih zvijezda.
 
I dok polako tonu u san… već se vesele novim utakmicama, turnirima i prijateljstvima.
 
Utakmice U-10
 
Istra Pula-Sveti Mihovil (1-3)
 
Galižana-Sveti Mihovil (0-11)
 
Oš Lokomotiva Zagreb -Sveti Mihovil (0-14)
 
Lokomotiva-Sveti Mihovil (3-0)
 
Istra Pula -Sveti Mihovil (0-4)
 
 
Utakmice U-12
 
Lokomotiva Zagreb-Sveti Mihovil (3-0)
 
Oš Kustošija-Sveti Mihovil (0-4)
 
NS Velika Gorica-Sveti Mihovil (7-0)
 
Oš Dinamo-Sveti Mihovil (1-1)
 
Lučko-Sveti Mihovil (3-0)
 
tekst: Barbara Kurtin, foto: Vesna Ušalj