Iznajmljivači, učlanite se u klub kvalitete “Welcome”!

Iznajmljivači, učlanite se u klub kvalitete “Welcome”!

PREKO – Turistička zajednica Zadarske županije od 2015. godine provodi projekt Označavanja kvalitete (labelling) u obiteljskom smještaju pod marketinškim imenom„Welcome“. 

Riječ je o skupini standarda i mjerila kojima se želi stvoriti nova osnova za povezivanje nositelja obiteljskog smještaja, o nadopuni postojećeg sustava kategorizacije s ciljem povećanja konkurentnosti i razine kvalitete apartmana, soba i kuća koje se privatno iznajmljuju. 

Novi krug certificiranja počeo je u srijedu, 22. veljače te TZ Zadarske županije poziva sve privatne iznajmljivače koji ispunjavaju kriterije propisane Pravilnikom da se prijave s propisanom dokumentacijom do 8. ožujka 2017. godine u svoju lokalnu turističku zajednicu i postanu članovi kluba kvalitete „Welcome“ te time ostvare dodatnu promidžbu.

Pozivaju nove i postojeće članove kluba Welcome da obrate pozornost na posebne uvjete za ulazak u podbrendove: City, Rural, Family i Bike. Tržišni potencijal specijaliziranih smještajnih kapaciteta u svijetu vrlo je ozbiljan, a potražnja iz godine u godinu raste. Ovakva ponuda do sada nije posebno isticana, a gosti oskudijevaju informacijama gdje pronaći te dijelove ponude s dodanom vrijednošću, a upravo pružanje takvih informacija i jest cilj projekta „Welcome“. 

Podsjećamo, kada je prije dvije godine krenuo projekt “Welcome”, među dobitnicima priznanja iz 16 lokalnih turističkih zajednica s otoka Ugljana nagrađena je dr. Ilenka Stipanić Hrabrov.