Drugi rođendan portala Naši školji

Drugi rođendan portala Naši školji

PREKO – Portal Naši školji ponosno obilježava svoj drugi rođendan. Na povijesni datum 15. siječnja, 2015. godine krenuli smo u jednu avanturu za koju smo znali da će biti teška, ali i zanimljiva. Pozitivne reakcije čitatelja samo su nam bile dodatan vjetar u leđa da nastavimo s još kvalitetnijim radom.

Iznimno smo zadovoljni što se portal Naši školji u prve dvije godine etablirao kao relevantan čimbenik na medijskoj sceni, tako da su naše vijesti počeli prenositi i vodeći nacionalni mediji. Naravno, velik broj čitatelja ima i u našoj dijaspori, na što smo također posebno ponosni. Našim otocima na taj smo način omogućili novi komunikacijski kanal za promociju, poglavito pozitivnih informacija.

Preko 1600 sljedbenika na facebooku, stotinjak na twitteru, ali i prosječan broj, od oko 5 tisuća jedinstvenih ulaza tjedno veliki su nam motiv da nastavimo s još kvalitetnijim radom. Naši najčitaniji tekstovi u prošloj godini imali su preko 5 tisuća pregleda što je zavidan broj i za renomirane nacionalne portale. Naravno, svjesni smo da nismo savršeni i zato smo uvijek otvoreni za suradnju sa svima koji misle da mogu doprinijeti da zadarski otoci budu prezentirani na kvalitetan način. 

Naša redakcija i dalje će se truditi sadržajem i kvalitetom opravdati Vaše povjerenje. Za novu godinu pripremamo i mnoštvo novih projekata, ali o tome ćete već čitati na svojem omiljenom portalu 🙂

Vaše uredništvo