Mjesni odbori u Općini Preko: Uvjerljiva pobjeda HDZ-a

Mjesni odbori u Općini Preko: Uvjerljiva pobjeda HDZ-a

PREKO – Na izborima za mjesne odbore u Općini Preko kandidacijske liste Hrvatske demokratske zajednice ostvarile su pobjede u šest od osam mjesnih odbora.

Prema neslužbenim rezultatima, lista HDZ-a apsolutnu je pobjedu ostvarila u mjesnim odborima Preko, Poljana, Sutomišćica, Lukoran, Ugljan i Rivanj, te će u tim mjestima predsjednik VMO biti iz redova HDZ-a. Na Sestrunju je pobjedu odnijela nezavisna lista Nenada Šužberića, a na Ošljaku lista SDP-a.

Sukladno rezultatima izbora izabrani članovi Vijeća Mjesnih odbora međusobno će izabrati predsjednike i druga tijela predviđena Statutom Općine Preko na konstituirajućim sjednicama koje će sazvati općinski načelnik.

Predsjednik Općinskog odbora HDZ-a Jure Brižić istaknuo je zadovoljstvo rezultatima na provedenim izborima te je zahvalio biračima što su dali povjerenje lokalnoj politici HDZ-a u mjestima Općine Preko…

Zahvaljujem svima koji su sudjelovali na ovim izborima i čestitam izabranim kandidatima. Iz ove naše pobjede vidljivo je kako su mještani prepoznali rad općinske vlasti predvođene HDZ-om s ciljem boljitka svih mjesta naše općine, a u tom ćemo smjeru i nastaviti u idućem razdoblju. Za uzoran rad svih općinskih tijela nužna je dobra suradnja s mjesnim odborima i nadamo se kvalitetnoj suradnji s novoizabranim predstavnicima.