Balloon beach bar & pizza – novo mjesto za zabavu

Balloon beach bar & pizza – novo mjesto za zabavu

PREKO – Od subote navečer Preko ima novo mjesto za izlazak! I to ne samo u večernjim satima.

U sklopu Vile Dalmacija u uvali Jaz, otvoren je Balloon beach bar & pizza, a u program otvorenja bio je podijeljen po receptu “za svakoga ponešto”. Uz animaciju koju su osmislile i vodile slikarica Irena Sikirić Rančić i Ivona Kovačević na novouređenom dječjim igralištu, od 17 do 20 sati zabavljali su se najmlađi, a večernji dio programa za odrasle počeo je u 21 sat i trajao do iza ponoći uz Syntethica band & Aperol party i hostese.

Osim smještaja sa četiri zvjezdice, Vile Dalmacija u ponudi imaju restoran sa specijalitetima istarskih tradicionalnih pašta, mesna jela, riblja jela, veliki izbor pizza iz krušne peći, hladno-tople  salate … Balloon beach bar nudi velik izbor koktela, a na dječjem igralištu animaciju i bogato osmišljen program.

Želite li se dobro zabaviti, opustiti ili, pak, uživati u gastro i eno ponudi, nezaobilazno mjesto ovoga ljeta u Preku neka vam budu Vile Dalmacija, smještene tik uz more, u uvali Jaz. Za ovo ljeto u pripremi su različita zabavna, sportska i animacijska događanja, a već za kraj srpnja najavljen je turnir u odbojci na pijesku za djecu i odrasle.
 
Fotografije Adam Vidas