Škraping 2016: Prvi dan pristiglo 60 prijava

Škraping 2016: Prvi dan pristiglo 60 prijava

TKON/PREKO – Službeno su otvorene prijave za 11. izdanje međunarodne sportsko-turističke manifestacije Škraping, a već u prvom danu se prijavilo čak 60 natjecatelja iz 4 zemlje…

Škraping utrka će se održati u subotu, 05. ožujka 2016. godine u Tkonu na otoku Pašmanu dok će Škraping tjedan početi već u nedjelju 28. veljače 2016. godine s eko-akcijom čišćenja staza i podmorja otoka Pašmana.

Posjetitelje i natjecatelje u Škraping tjednu čekaju kulturno i gastronomski bogat sadržaj od predavanja i izložbe brodoloma galije kod otočića Gnalića, radionica za djecu i predstave u režiji kazališta Kerempuh pa do tradicionalnog Sajma otočnih proizvoda s preko 40 izlagača sa skoro svih jadranskih otoka koji će ove godine ugostiti i nekoliko izlagača sa Sicilije sa svojim autohtonim proizvodima.

Dan poslije Škrapinga, u nedjelju 06. ožujka bit će održan Škrapić, mali Škraping za djecu u organizaciji DV „Ćok” iz Tkona.

Prijave će biti otvorene do petka, 26. veljače 2016. godine do 12 sati ili ranije u slučaju da se prijavi maksimalan broj natjecatelja.