Zabavni vikend u Općini Preko uz Jolu, Giuliana i Bepa

Zabavni vikend u Općini Preko uz Jolu, Giuliana i Bepa

PREKO – Pred mještanima Općine Preko i njihovim gostima kulminacija je događanja na kulturno-zabavnom ljetu. U petak 14. kolovoza slijedi jedna od najpoznatijih fešta na Jadranu, Priješka Legrica, a dan kasnije zabava seli u mjesto Ugljan gdje će se održati tradicionalna Ugljanska fešta Vele Gospe.

 
U organizaciji Turističke zajednice Općine Preko u petak 14. kolovoza 2015. održat će se 29. izdanje popularne ‘Priješke Legrice’, a vrhunac večeri uslijedit će u 21:00 sat koncertom u centru Preka. Zvijezda večeri bit će majstor zabave – Jole.

Dan kasnije, u subotu 15. kolovoza, povodom blagdana Velike Gospe, na otočiću Ošljaku će se održati tradicionalna Ošljačka fešta, uz završnicu turnira u boćama, bogatu gastronomsku ponudu (sva hrana dijelit će se besplatno), vatromet, a za dobro raspoloženje pobrinut će se Bepo Matešić i klapa Kanela.

Turistička zajednica mjesta Ugljan priprema višednevni zabavni program u sklopu projekta ‘Šetemoni ugljonskih guštov 2015’. Tako će se već danas (četvrtak) u centru mjesta Ugljan održati ŠUG Olimpijada 2015 – Ugljanske ljetne igre. 
U petak 14. kolovoza ‘ŠUG 2015.’ donosi Sajam otočnih proizvoda u centru mjesta te finale malonogometnog turnira ‘ŠUG kup 2015’.

Kulminacija zabavnog ljeta u mjestu Ugljan uslijedit će u subotu 15. kolovoza 2015. tradicionalnom ‘Ugljanskom feštom Vele Gospe’. Program počinje u 18:00 sati Svetom misom i procesijom, u 20:00 sati održat će se Gastro večer, od 20:30 centrom mjesta prodefilirat će Mažoretkinje otoka Ugljana i Pašmana, a od 21:00 sat koncert će održati Giuliano & bend, uz nezaobilazni vatromet točno u ponoć.

Stoga, dođite u Preko, Ošljak i(li) Ugljan i dobro se zabavite!