Uhvaćen lopov koji je čak 14 puta provaljivao u kuće na otoku Ugljanu

Uhvaćen lopov koji je čak 14 puta provaljivao u kuće na otoku Ugljanu

PREKO – Policija je stala na kraj serijskom provalniku koji je čak 14 puta provaljivao u kuće u više mjesta na otoku Ugljanu. Riječ je o 42-godišnjaku čiji identitet još nije poznat javnosti…

Serijski provalnik uhvaćen je na djelu prilikom provale u Kukljici, a zanimljivo da su zabilježene i provale prilikom kojih nije ukrao vrijedne stvari iz kuća već se samo ‘pogostio’ hranom i alkoholom ili samo u njima – prespavao.

”Policijski službenici Prve Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom kojega se sumnjiči da je u proteklih nekoliko mjeseci, na otoku Ugljanu, provaljivao u kuće u četrnaest navrata.

Njega se sumnjiči da je u devet navrata u Sutomišćici, Poljani, Preku, Kukljici i Kalima provaljivao u kuće te otuđivao hranu, piće, mobitele i druge vrijedne predmete u vrijednosti od 10-ak tisuća kuna. Osim toga, policajci ga sumnjiče da je u pet navrata, na istom području, provaljivao u kuće više vlasnika kako bi u njima boravio.

Osumnjičenog muškarca su u subotu, u provaljenoj kući u Kukljici zatekli policijski službenici I Policijske Zadar, a nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv njega Državnom odvjetniku podnosi se kaznena prijava zbog teških krađa i narušavanja nepovredivosti doma’, stoji između ostalog u priopćenju PU Zadarske.