“Zeleno svjetlo” proizvodima s oznakom HOP na zadarskoj tržnici

“Zeleno svjetlo” proizvodima s oznakom HOP na zadarskoj tržnici

PREKO – Na inicijativu Zadarske županije, 6. travnja u Zadru je održan sastank na temu stvaranja mogućnosti plasmana proizvoda s oznakom Hrvatski otočni proizvod, ponajprije s područja Zadarske županije.

Kako je priopćeno iz Klastera Hrvatski otočni proizvod, na sastanku je dana puna podrška projektu Hrvatski otočni proizvod te je direktor Tržnice Zadar Tomislav Letinić izrazio spremnost za ustupanjem vrlo atraktivnog dijela tržnice na Poluotoku za prodaju proizvoda s oznakom HOP. Budući da se otvara mogućnost relativno brze realizacije tog projekta, od vodstva i članova Klastera HOP zatražena je brza reakcija i organiziranost.

Stoga Klaster poziva sve članove, odnosno predstavnike, s područja Zadarske županije na sastanak koji će se održati u srijedu, 18. travnja u 13.30 sati u velikoj vijećnici Doma Zadarske županije kako bi se dogovorile pojedinosti i aktivnosti oko realizacije projekta plasmana proizvoda s oznakom HOP te utvrdila zainteresiranost članova Klastera za uključenje u projekt.

Sastanku u Zadru prisustvovali su pročelnik Odjela za gospodarstvo, obrt i otoke Grada Zadra Ivica Katić, direktor Tržnice Zadar Tomislav Letinić, voditeljica Klastera HOP Julija Radović Longin i savjetnica za ruralni i otočni razvoj u Zadarskoj županiji Olja Radulić.