U akciju “Iznajmljivači sa srcem” uključili se i Ugljanci i Pašmanci

U akciju “Iznajmljivači sa srcem” uključili se i Ugljanci i Pašmanci

PREKO – U nepunih 20-ak dana humanitarna akcija o nekolicini ljudi s velikm srcem okupljenih u Facebook grupu “Iznajmljivači sa srcem” polučila je zavidne rezultate, piše Zadarski list.

Inicijativa je krenula s Brača, a ubrzo se proširila najprije na jadranske županije, potom i na cijelu Hrvatsku. Riječ je o iznajmljivačima privatnog smještaja koji nude besplatno ljetovanje obiteljima s djecom s poteškoćama u razvoju koje si to zbog financijskih poteškoća ne mogu priuštiti.

U moru negativnih vijesti koje svakodnevno stižu sa svih strana svijeta, optimizmom nas ispunjava podatak da Zadarska županija prednjači u broju iznajmljivača koji su prihvatili činiti dobro za druge, a u veliku akciju uključili su se i iznajmljivači s otoka Ugljana i Pašmana – Preko, Ugljan, Sutomišćica, Kukljica, Tkon…

Stoga, imate li viška prostora ili neku “rupu” koju nisu popunili turisti, uključite se u humanitarnu akciju “Iznajmljivači sa srcem”, pomozimo djeci s poteškoćama u razvoju i njihovim obiteljima da im ovogodišnje ljetovanje bude nezaboravno.
 
Fotografija Apartmanija.hr