Glasujte za pjesmu “Pismom te ljubim” za hit tjedna na HTV-u

Glasujte za pjesmu “Pismom te ljubim” za hit tjedna na HTV-u

PREKO – U suradnji s Hrvatskim društvom skladatelja, popularna HTV-ova emisija “Dobro jutro, Hrvatska” predstavlja glazbene videospotove domaće produkcije. 

Svakog ponedjeljka predlažu se tri videospota, a gledatelji biraju koji će se gledati u petak! Za ovaj tjedan predloženi su Tomislav Bralić i klapa Intrade “Lipe oči”, Kate feat. Klapa Fundamenat  “Pismom te ljubim” i Klapa Iskon “Zrna njene ljubavi”.

Podržimo pjesmu našega Olivera Telca iz Sutomišćice “Pismom te ljubim”. Postupak je sljedeći: podignite “palac” (Y) za svog favorita, i napišite u komentaru uz njegovu fotografiju zašto birate baš tu pjesmu, jer najbolje komentatore (prema odabiru žirija) pobjedničke pjesme očekuje nagrada. “Palci” će se zbrajati u četvrtak, 23. veljače u 11 sati.

Podsjetimo, pjesma je napisana 90-ih godina, a govori o djevojci koja je u ranoj mladosti ostala bez oca, njezinom životu nakon tog tužnog događaja i nesretnoj ljubavi. Oliver Telac je autor i teksta i glazbe, aranžman je napravio Ivan Grancarić, a njih dvojica napisali su i scenarij za spot koji je snimljen na Školjiću i u Sutomišćici potkraj prosinca prošle godine.

U snimanju spota sudjelovala su djeca OŠ Valentina Klarina i Dječjeg vrtića Lastavica iz Preka: Dora Kralj Antonella Sorić, Matija Pažanin, Laura Nižić, Đina Masar, Marta Stipanov, Alfred Telac, Ana i Rita Šimićev, te u glavnoj ulozi Melina Blasić. Uz Katarinu Gulan pjeva muška Klapa  Fundamenat, violinu je svirao Domagoj Bašić, a audio i video produkciju potpisuje ” Septem Production”.

Svoj glas pjesmi možete dati OVDJE

Fotografija Tomislav Ivanov