Počinje glazbeno-performerski spektakl Silba Vibra Fest!

Počinje glazbeno-performerski spektakl Silba Vibra Fest!

PREKO – Nakon što su nakon 200 godina okrunili Kralja od Silbe – Marinka Lovrina – i zaigrali Silbensku alku u karićima, volonteri manifestacije “SVI zaJEDNO ZA BOŽIČNU ČAROLIJU NA SILBI”  najavljuju glazbeno-performerski spektakl Silba Vibra Fest!.

Uza sve dosadašnje sadržaje kojima su na otok privukli brojne znatiželjnike, a posebno oduševili mještane, međunarodni zimski festival Silba Vibra Fest  okupit će brojne bendove, glazbenike i performere koji će izvoditi reggae, rock, blues, ethno, sevdah, komercijalnu glazbu, gipsy jazz, jazz… Od četvrtka, 29. prosinca u 18 sati do 30. prosinca, nastupit će JeboTon ansambl,  The Fappers, Sfumato i Balkalar te još dvadesetak glazbenika koji će sudjelovati u jedinstvenim jam sessionima, a program će nadopuniti i Apsaradhe – nebeske plesačice, iluzionistički performansi koje pripremaju Brada i Filip Borelli – Explorations i mnoštvo drugih zanimljivih sadržaja. 

Ovogodišnju premijernu manifestaciju “SVI zaJEDNO ZA BOŽIČNU ČAROLIJU NA SILBI”  iz dana u dan provode i svojim složnim volonterskim radom iznjedrili su mještani Silbe, članice Mjesnog odbora Silbe okupljene oko inicijative Silba u srcu, producenti agencije Idi za srcem Kristijan Lopac i Aleksandar Kovačević, uz podršku članica i članova Pokreta otoka, Otočnog sabora i  Turističke zajednice Silbe.

Detalji o Silba Vibra Festu nalaze se na FB stranici festivala 

Sve informacije o smještaju na Silbi pogledajte OVDJE