Kako prijaviti projekte na natječaje EU fondova

Kako prijaviti projekte na natječaje EU fondova

PREKO – Općina Preko u utorak, 25. listopada, u 10.30 sati u općinskoj vijećnici organizira prezentaciju rada Udruge Igra znanja vezano uz apliciranje projekata na natječaje EU fondova.

Članovi neprofitne Udruge Igra znanja rade na ranoj, inovativnoj edukaciji djece vrtićke i osnovnoškolske dobi. Predstavljaju ih istaknuti profesori više fakulteta Sveučilišta u Zagrebu kao i sveučilišta iz Londona, Milana, Stockholma, Vilniusa, Bremena i Berna. Ostali članovi su istaknuti stručnjaci iz područja ICT-a, marketinga, PR-a, ekonomije i pedagogije, umjetnosti, kulture i dizajna. Ideja o ovakvom obliku udruživanja proizašla je iz potebe za integriranim znanjima na tržištu i razvoju inovativnih rješenja. S obzirom na to da Hrvatska ne povlači dovoljno novca iz EU fondova, odlučili su svoja dugogodišnja iskustva usmjeriti i prema tom cilju kako bi doprinijeli održivom gospodarskom razvoju zemlje.

U prezentaciji će sudjelovati Ida Srdić mr.sc., predsjednica udruge i certificirani voditelj projekata, i Marija Dešković bacc.oec., voditeljica inovacijskih projekata i konzultant za poslovna savjetovanja i EU fondove.