Ugljanu prvo mjesto na Partiji i na turniru u Lukoranu

Ugljanu prvo mjesto na Partiji i na turniru u Lukoranu

PREKO – Malonogometaši Ugljana nastavili su pobjednički niz na otočkim turnirima. Igrači pod vodstvom Domagoja Kombure osvojili su tradicionalni turnir Partija u Sutomišćici, a slavili su i na četvrtom izdanju malonogometnog turnira na male golove u Lukoranu.

Na turniru u Lukoranu prvo mjesto i nagradu od 4000 kuna osvojila je momčad Ugljana, druga je bila momčad Ritma koja je osvojila nagradu od 2000 kuna, a treća je bila Cima čijim je igračima pripala novčana nagrada od 1000 kuna. Najbolji igrač je Lovre Kresović iz Ugljana, a strijelac Marino Šarin (Cima) sa 7 pogodaka. 

Rezultati, polufinale: Sić Potić Kablić – Ritam 5-6; Cima – Ugljan 3-3 (penali 5-6); za treće mjesto: Cima – Sić Potić Kablić 8-1, finale: Ugljan – Ritam 8-3.

Na turniru Partija u Sutomišćici Ugljanci su osvojili prvo mjesto pobjedom u finalu (3-0) protiv De Lora. Treća je bila momčad Kali koja je u ogledu za broncu slavila protiv domaće ekipe Santa Fe 4-2. Najboljim igračem proglašen je Deni Kolega, najbolji strijelac je bio Grega Iršić, a vratar Ivan Vlakić.