Josip Gregov među šest najboljih poštara u državi

Josip Gregov među šest najboljih poštara u državi

PREKO – Prečanin Josip Gregov, koji radi kao poštar u mjestu Kukljica jedan je od šestorice pobjednika natječaja „Najbolji u Pošti“. Nakon mjesec dana trajanja akcije korisnici su odabrali šest pobjednika, izvijestili su iz Hrvatske pošte. Među njima je i jedan s otoka Ugljana…– Na početku akcije zaprimili smo 83 pisma za nominacije, a stručni (interni) žiri pomno je pročitao svako pismo i izabrao 12 finalista akcije. Nakon objave 12 pisama koja su bila u finalu objavili smo i kupon, kojim se moglo glasati za najbolje pismo između 12 odabranih. Ukupno smo zaprimili više od 1500 glasova te dobili šest pobjednika akcije: Josip Gregov (operater u Kukljici), Zdravko Vlahov, Snježana Valinčić, Alen Sertić, Vanja Ljubetić i Tamara Bilen. Još jednom čestitamo najboljima u Pošti – prema mišljenju naših korisnika, kažu u HP-u.

Poštar Josip Gregov, tako je osvojio mještane Kukljice, a evo što su, između ostalog, pisali o njemu u pismima za nominacije:

– Joso je osoba koja u svakom trenutku želi pomoći i ako je to trenutno nemoguće, dat će sve od sebe da pomogne kako bi čovjek zadovoljan otišao iz poštanskog ureda. Njemu ništa nije teško, riječi ʻne znamʼ i ʻne moguʼ njemu su nepoznanica i nekad se zapitamo što ovog čovjeka drži tako pozitivnim? Zar njemu ne smeta jugo, bura, kiša, nevera, buka, vika, nervozni i neljubazni ljudi na šalteru, tko je on?, stoji u pismu koje hvali poštara Josu!