Uhoda zamijenila Šarina na čelu Obala i parkova

Uhoda zamijenila Šarina na čelu Obala i parkova

PREKO – Nakon što je dosadašnji direktor tvrtke Obala i parkovi Goran Šarin izabran za pomoćnika ministra pomorstva, prometa i infrastrukture došlo je do promjena na čelu komunalne tvrtke Općine Preko. Odlukom načelnika općine Karla Novoselića novom direktoricom tvrtke imenovana je Jelena Uhoda.Uhoda je, mlada 32-godišnja diplomirana ekonomistica iz Preka, koja je do sada bila šefica financija u tvrtki Obala i parkovi te je dobro upućena u sustav rada.

Smatramo da je Jelena Uhoda dobar izbor, jer dolazi iz sustava i dobro poznaje sve detalje oko poslovanja tvrtke. Do sada je radila odličan posao i vjerujemo da tvrtku preuzima prava osoba. Njezino imenovanje zajednički je izbor mene kao načelnika i vladajuće koalicije. Zahvaljujemo Goranu Šarinu na svemu što je napravio u našoj općini i želimo mu puno uspjeha u ministarstvu pomorstva, prometa i infrastrukture, rekao je načelnik Preka Karlo Novoselić.

Od djelatnika Obala i parkova jučer se oprostio i novi pomoćnik ministra u resoru Uprave sigurnosti plovidbe.

Nije mi lako oprostiti se od vas, jer smo godinama bili kao jedna velika obitelj. Preda mnom je veliki izazov u Vladi i vjerujem da ću opravdati očekivanja. Ostavljam iza sebe uređenu tvrtku koja ima potencijala za dodatni napredak. Drago mi je da je upravo Jelena Uhoda odabrana za moju nasljednicu, jer je riječ o kvalitetnoj i vrijednoj djelatnici i vjerujem da će u suradnji s mladim, kvalitetnim kadrovima koji sada vode općinu napraviti puno dobrih stvari, poručio je Goran Šarin. Djelatnike je pozdravila i nova direktorica.

Svi se dobro poznajemo i vjerujem da ćemo i dalje dobro surađivati. U našoj tvrtki svi znaju svoje zadatke i vjerujem da ćemo nastaviti raditi jednako kvalitetno kao do sada. CIlj nam je da naša općina infrastrukturno napreduje i da bude uređena, a moj zadatak je između ostalih, osigurati svim radnicima da budu redovno i primjereno plaćeni, istaknula je Jelena Uhoda.