Sljedeći vikend MAŠkare u PAŠmanu

Sljedeći vikend MAŠkare u PAŠmanu

PREKO/PAŠMAN – U organizaciji DVD-a Pašman i ŠD Postimana, 6. i 7. veljače, u šatoru na igralištu iza zgrade Općine, održat će se MAŠkare u PAŠmanu.

U subotu, 6. veljače, program počinje u 19 sati, Maškaranim Supertalentom za djecu. U 22 sata je proglašenje SUPERTALENTA MAŠ-PAŠ 2016. U 22.30 počinje koncert Marijana Bana i Diktatora, a točno u ponoć bit će proglašenje najbolje maske MAŠ-PAŠ 2016., nakon čega slijedi nastavak koncerta i zabava do ranih jutarnjih sati.

Sutradan, u nedjelju, 7. veljače, s rive kreće maškarana povorka svih uzrasta. U utorak, 9. veljače, u 16 sati ponovno će se na rivi okupiti maškarana povorka i u 18 sati pročitati optužnicu, a potom i presudu Krnji.

Za SUPERTALENT mogu se prijaviti djeca do šestog razreda osnovne škole, a prijaviti se može i grupni nastup – pjevanje, plesanje, sviranje, žongliranje. Prijave se primaju od ponedjeljka, 1. veljače do srijede, 3. veljače od 7 do 15 sati na tel. broj 023 260 260. Prijava mora sadržavati ime, prezime i mjesto iz kojeg dolazi natjecatelj/grupa te vrstu točke koju će izvesti.

Ulaznice do 21 sat stoje 10 kuna (uključeno jedno piće gratis), a nakon 21 sat 20 kuna (uključeno jedno piće gratis).  (R. I.)