Vakanza navratila u Kali

Vakanza navratila u Kali

PREKO – Zadarski vaterpolski projekt Vakanza u srijedu se preselio sa zadarske rive u Kali. U mjesnom portu ispred Beach Bara Mavra snage su odmjerili filmaši Avantura festivala i ekipa novinara.

 
– Ovom revijalnom utakmicom željeli smo se odužiti našim novinarima i medijima koji su promovirali ovaj zadarski sportski projekt. Naravno, u drugom planu je bio rezultat, a više druženje i popularizacija sporta u kojem se naša zemlja ima čime pohvaliti, rekao je za Zadarski list prvi čovjek Vakanze Borut Gatara.
 
Gatara, inače dugogodišnji igrač VK Zadra 1952, pojačao je filmaše, a prevaga u pobjedi 9:7 bila je i činjenica da je u istoj momčadi igrao i zadarski glumac Dragan Veselić Dragi, također dugogodišnji igrač vaterpolskog kluba s Kolovara. Na drugoj strani novinare je pokušao “okupiti” još jedan “bivši”, autor ovog teksta, ali je na kraju morao otrpjeti još jedan u nizu poraza na Vakanzi.
 
Obje ekipe “pojačale” su i žene tako da je to bila jedne zaista ravnopravno urnebesna utakmica po “strogim” pravilima Vakanze. 

Pali su i dogovori za sljedeću godinu, kad će porat u Kalima osvijetliti ribarice, pa će tako i Kali, osim na ribarskoj, biti zapisani i na karti Vakanze. VAK”AN”ZA je možda završila prije nepunih dva tjedna, ali ona je uvijek tu negdje i kao što je dobro poznato, a i što se vidjelo u Kalima, svi mogu igrati bilo kad i bilo gdje.
 
NOVINARI – FILMAŠI 7:9 (4:3, 3:6)
 
NOVINARI: Siniša Klarica 2, Toni Jeričević, Luka Gerlanc, Ante Jurišić 3, Jure Perišić, Marin Žorž 1, Lucia Kolega 1
 
FILMAŠI: Sergej Maksim 1, Veis Helmer, Marija Huljanin Miška 1, Branko Belić, Kristine Von Fragstein 1, Anita Juka, Vanja Sviličić, Sergej Stajnokovski 2, Dragan Veselić 2, Borut Gatara 1, Mia Zara 1, Melita Vidov.
 
Foto: Adam VIDAS