Bralić i Intrade rasplesali Kukljicu

Bralić i Intrade rasplesali Kukljicu

KUKLJICA – Glavni trg Kukljice ovaj vikend bio je dupkom pun posjetitelja koji su pristigli s cijelog otoka Ugljana i Pašmana, a kako i ne bi kada su Tomislav Bralić i klapa Intrade održala odličan koncert.
 
Puna dva sata nizali su se hit za hitom kao što su Ribar sam stari, Bura dalmatinska, Samo more nosim ja u duši, Zora bila, Croatio iz duše te ljubim, pa je ovaj vikend Kukljica uistinu bila raspjevana…
 
Veliki pljesak i ovacije publike nisu prestajale tijekom cijelog koncerta, a dobro raspoloženi Bralić nije krio svoje oduševljenje posjetiteljima koji su zajedno s klapom Intrade pjevali cijelu večer.
 
Ove godine koncert je uspješno održan i Općina Kukljica ima razlog za miran san, jer prošle godine povodom 500-te obljetnice “Gospe od sniga” koncert je za manje od sat vremena bio prekinut zbog nevremena koje je zahvatilo cijelo područje Dalmacije. Premda je i ovaj dvosatni koncert publici bio prekratak, s obzirom da dobre klapske pjesme i odlične interpretacije dalmatinskih grdelina.
 
Na samom kraju Bralić se zahvalio organizatoru koncerta Općini Kukljiai i načelniku Marinu Bošku, a potom je DJ Fofa rasplesao publiku do ranih jutarnjih sati.
 
Tekst i foto: Vesna Benić