Incident u Kalima: Gađala ih vodom, oni uzvratili mokrenjem po vratima

Incident u Kalima: Gađala ih vodom, oni uzvratili mokrenjem po vratima

KALI/PREKO – Pomalo bizaran incident dogodio se noćas u mjestu Kali. Svemu je, po već ustaljenom običaju, kumovao alkohol, a ‘sukobili’ su se 22-godišnjakinja i trojica pijanih muškaraca…

Naime, sinoć oko 02:30 sati 22-godišnjakinja je u policiji prijavila da susjedi narušavaju javni red i mir galamom te reproduciranjem glasne glazbe.

Ona ih je, u namjeri da se ‘ohlade’ zalila vodom, a oni se naprotiv nisu smirili već su joj uzvratili – mokrenjem pred vratima njezina stana. Potom je 22-godišnjakinja pozvala policiju koja je zatekla trojicu muškaraca u alkoholiziranom stanju, u dobi od 45, 17 i 16 godina. Policija i dalje obrađuje spomenuti slučaj.  
 
Nije to, međutim, bio jedini incident koji se dogodio na zadarskim otocima, a zabilježila ga je policija. 

Tako je jučer, u Kukljici, nepoznati počinitelj provalio u kiosk u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio cigarete vrijedne nekoliko desetaka tisuća kuna, a ličan slučaj dogodio se u Viru, gdje je provaljeno u trgovinu te otuđio artikle vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.   
 
Jučer oko 5 sati, u Pagu, policijski su službenici Policijske postaje Pag zatekli su deset osoba koji su u pet automobila prevozili ukupno 760 kilograma smilja, za koje se sumnja da su ga nabrali na Pagu. Istog dana, oko podne, na predjelu Sveti Barul na Pagu, u berbi smilja, zatečeni su 45-godišnjak i 55-godišnjak kod kojih je pronađeno 30-ak kilograma smilja. Smilje i alat za branje su im oduzeti, a protiv njih se podnose optužni prijedlozi zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti prirode.