Jadrolinija od 1. srpnja ukida pokazne karte

Jadrolinija od 1. srpnja ukida pokazne karte

PREKO – S prvim danom mjeseca srpnja, dosadašnji model radničkog pokaza na brodovima Jadrolinije odlazi u povijest. Umjesto pokaza, na raspolaganju će biti nova Jadrolinija 2Go kartica…

Iako je Jadrolinija 2Go kartica uvedena prije nekoliko mjeseci, u upravi državnog brodara odlučili su da će baš od 1. srpnja krenuti s primjenom kartice umjesto kupona za radničke pokaze, po istoj cijeni i uvjetima kao i do sada. Putnici će na svoju karticu uplatiti iznos novca, a prilikom svakog putovanja kartica će im biti ‘skenirana’ pri ulasku u brod. 

Zahtjev za tom karticom službeno se trebao podnijeti do 20. lipnja, što su za svoje djelatnike trebale uglavnom odraditi tvrtke. No, posljednjih dana našu redakciju kontaktiralo je mnogo radnika čije tvrtke nisu uopće bile upoznate s ukidanjem modela pokaza, pa su iz Jadrolinije poručili da će u prijelaznom periodu na trajektima i brodovima privremeno vrijediti radnički pokaz, uz potvrdu da je u agenciji Jadrolinije podnijet zahtjev za izdavanje Jadrolinija 2Go kartice.