Nautical Channel snimio prilog o Olive Island Marini u Sutomišćici

Nautical Channel snimio prilog o Olive Island Marini u Sutomišćici

SUTOMIŠĆICA – U Hrvatskoj gospodarskoj komori u Zadru predstavljen je projekt SAIL HO! CROATIA, serijal o nautičkom turizmu Hrvatske u deset epizoda, koji će obuhvatiti cijelu obalu, od Istre do Dubrovnika, a emitirat će se  potkraj ove i početkom sljedeće godine na Nautical Channelu,  jedinom globalnom TV-kanalu specijaliziranom za nautički turizam. 

Producent i nositelj projekta Željko Suić istaknuo je kako će serijal predstaviti prirodne ljepote zanimljive nautičarima, marine, nacionalne parkove, hotele i gastronomsku ponudu, sve ono što bi nautičare moglo privući na Jadran.

Svaka epizoda emitirat će se najmanje 15 puta na Nautical Channelu u čak 44 zemlje svijeta, a serijal putopisno-dokumentarnog žanra priprema produkcijska kuća Amali Doare, kao vanjska produkcija Nautical Channela. Gledateljima će, kazala je Ludovica Anti s Nautical Channela, na zabavan i privlačan način predstaviti 20 hrvatskih destinacija, u svakoj epizodi po dvije. Voditeljica će biti Vlatka Pokos, a prvi kadrovi u Zadarskoj županiji snimljeni su na otoku Ugljanu, u Olive Island Marini u Sutomišćici, i u Ribarskoj zadruzi Sloga u Kalima.

– Ovo je promocija kakvu smo samo mogli poželjeti! Mislim da dovoljno govori podatak da Nautical Channel ima oko 22 milijuna pretplatnika diljem svijeta te da emitira na engleskom, francuskom, ruskom i njemačkom jeziku, kaže Toni Antišin, direktor Olive Island Marine u Sutomišćici. I nije to, dodaje , promocija samo sutomiške marine, nego cijelog otoka Ugljana koji će putem SAIL HO! CROATIA serijala obići 44 zemlje svijeta.

Ekipa Nautica Channela u Zadarskoj županiji boravit će nekoliko dana, snimat će priloge o Zadru, Biogradu, Ninu, Crvenoj luci, Dugom otoku, Molatu i Pagu.