Nšk Sv. Mihovil: Mlađi pioniri u polufinalu

Nšk Sv. Mihovil: Mlađi pioniri u polufinalu

PREKO – Tići i stariji pioniri Sv. Mihovila proteklog su vikenda odigrali svoje posljednje utakmice ove sezone u Županijskoj nogometnoj ligi. Mlađi pioniri, pak, drugim mjestom izborili su doigravanje u kojem će odmjeriti snage s Croatijom iz Stankovaca…

Mlađi pioniri osvojili su drugo mjesto u ŽNL-u te u polufinalu igraju protiv Croatije iz Stankovaca. Polufinalne utakmice na rasporedu su 9. i 11. lipnja 2015. godine.

U kategoriji tića, u posljednjem kolu mladi otočani su odigrali 1-1 sa Dalmatincem iz Crnog i tako osvojili peto mjesto. Strijelac je bio Roko Boško.

Pioniri Sv. Mihovila su pobjedili Velebit iz Gračaca rezultatom 4-2 i na kraju završili na osmom mjestu. Strijelci su bili Roko Gobin, Duje Kovačević, Karlo Kurtin i Mate Dundov.

– Nažalost, radi lošeg igrališta niti slijedeće sezone ne smijemo imati kadete, tako da su dečki rođeni 2000. godine odigrali svoju zadnju utakmicu za Sv. Mihovil. No, uz pomoć Općine Preko radimo na projektu postavljanja umjetnog travnjaka, pa se nadam da ćemo kroz neko vrijeme moći nastupati i s drugim kategorijama, rekao nam je voditelj omladinskog pogona Krešimir Jaklin.