Ljetni plovidbeni red: Od petka jedna brodska i dvije trajektne linije više

Ljetni plovidbeni red: Od petka jedna brodska i dvije trajektne linije više

PREKO – Od petka, 29. svibnja pa sve do 27. rujna 2015. godine Jadrolinija prelazi na ljetni red plovidbe s pojačanim brojem putovanja na najfrekventnijim linijama. Tako će se na brodskoj liniji Poluotok – Preko uvesti jedna dodatna linija, a na trajektnoj Gaženica – Preko dvije dodatne linije…

Konkretno, na brodskoj liniji novost je večernja linija, koja će ići iz Preka kretati iz 21:30, a iz Zadra u 22:15. Kod trajekta, prvi jutarnji iz Zadra od sutra kreće već u 05:00 ujutro, dok će polasci iz Preka sada biti u 05:30 i 06:15. Također, uvodi se i večernja linija iz Preka u 21:20 s povratkom iz Zadra u 22:00 sata. 

U glavnom dijelu turističke sezone, u razdoblju od 03.07. do 30.08. Jadrolinija će dodatno povećati broj linija. 

Kao najveću novost za putnike, početkom lipnja Jadrolinija će omogućiti kupnju karata za sve trajektne linije putem www.jadrolinija.hr. Ovime se nastavlja projekt E-Jadrolinija u sklopu kojeg su prethodno u siječnju uvedene otočne iskaznice, početkom travnja usluga prepaid računa za otočane te u svibnju predstavljena Jadrolinija2Go kartica za sve ostale korisnike usluga. Napomenimo kako je za mogućnost otvaranja prepaid računa iskazan veliki interes otočana i ostalih putnika, ali i korisnika usluga iz inozemstva, pogotovo vikend gostiju iz Italije, Slovenije i Njemačke. Glavna prednost korištenja ove usluge je dodatan komoditet za putnika (kupovina karte iz udobnosti doma), smanjivanje redova čekanja u agencijama, lakši i brži ukrcaj otočana te jednostavnija procedura ukrcaja za poslovne korisnike.
 
Sve informacije u vezi reda plovidbe, dnevne servisne informacije kao i zahtjeve za otvaranje prepaid računa i Jadrolinija2Go karticu moguće je pronaći i na www.jadrolinija.hr.