Uhićen bračni par iz Kali zbog prodaje droge Prečaninu

Uhićen bračni par iz Kali zbog prodaje droge Prečaninu

PREKO/ZADAR – Zadarska policija privela je supružnike iz Kali pod sumnjom da su prodavali drogu čovjeku iz Preka. Za dostavu su iskoristili i maloljetnika iz Kali koji je također priveden… 

Pripadnici kriminalističke policije Policijske uprave zadarske dovršili su istraživanje nad 42-godišnjakinjom, 41-godišnjakom, 40-godišnjakom i 17-godišnjakom koje se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama. 

Policija 42-godišnju M. L. i 41-godišnjaka Đ. L.sumnjiči da su u protekla dva mjeseca u više od 30 navrata prodali heroin više osoba među kojima i 40-godišnjem G. G. iz Preka, u količinama od 1 do 28 grama vrijedan najmanje 30-ak tisuća kuna.

Nakon provedene istrage 41-godišnjaka se također sumnjiči da je za prijenos droge iskoristio maloljetnika kojeg su policajci, sredinom travnja u Zadru, zatekli s 28 grama heroina.

Pretragama kuća u okolici Zadra policajci su pronašli gotovo 60-ak grama heroina, digitalne vage i više tisuća kuna u domaćem i stranom novcu. Droga, vage i novac su im oduzeti, a 42-godišnjakinja, 41-godišnjak i 40-godišnjakom su uz kaznenu prijavu privedeni pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, stoji u priopćenju PU Zadarske.

Neslužbeno doznajemo kako je trojka Kaljana od ranije poznata policiji iz područja kaznenih djela kriminaliteta droge. M.L. je nakon ispitivanja puštena, dok su Đ.L. i G.G. zadržani u pritvoru.