KK Otok Ugljan prvak B-1 lige

KK Otok Ugljan prvak B-1 lige

PREKO – Pobjedom 93-86 u domaćem ogledu s drniškim DOŠK-om košarkaši Otoka Ugljana dva kola prije kraja Lige za prvaka potvrdili su naslov prvaka B-1 lige Jug. Tako je na najbolji mogući način okončana sezona u kojoj su od samog početka bili na čelu ljestvice…

Niti u sinoćnjem ogledu protiv DOŠK-a nije nedostajalo neizvjesnosti. Gosti su na poluvrijeme otišli s prednošću od 7 razlike. Ipak, odličnom trećom četvrtinom otočani rade preokret i odličnom obranom do kraja dvoboja održavaju prednost i stižu do zaslužene pobjede, kojom su i matematički potvrdili naslov prvaka.

– Čestitke svim mojim suigračima, kao i ljudima iz kluba. Na početku sezone nismo znali koliko rezultatski možemo očeklivati, ali smo napredovali iz utakmice u utakmicu i zasluženo uzeli naslov. Odličnim se pokazao spoj iskustva i mladosti, nas nekoliko iskusnijih domaćih igrača i nekoliko mladih igrača koji su stigli iz Zadra, rekao je kapetan Ante Šoša. KK OTOK UGLJAN – KK DOŠK 93-86 (23-24, 17-23, 33-21, 20-18)

OTOK UGLJAN: Marcelić, Segarić 25, Jadrijev 14, Nižić 6, M. Šoša, Perin, Piasevoli 5, A. Šoša 8, K. Šoša 10, Bašić 9, Mišić 16, Sorić.

DOŠK: Spahija 5, Lucić 11, Pranjić, Štingl, Bjegović 42, Galić, Kovač 19, Gulam, Vukušić, Roso 13.