Nšk Sv. Mihovil: Uvjerljive pobjede tića i mlađih pionira, remi pionira

Nšk Sv. Mihovil: Uvjerljive pobjede tića i mlađih pionira, remi pionira

PREKO – Mladi uzrasti Sv. Mihovila proteklog su vikenda uspješno nastupili na utakmicama Županijske nogometne lige. U kategorijama tića i mladih pionira uvjerljivo su svladali Pag, dok su pioniri na gostovanju kod Polače izvukli važan bod…

Poraz od vodećeg Velebita u prošlom kolu nije pretjerano deprimirao pionire Sv. Mihovila. Na neugodnom gostovanju u Polači, na jednom od najboljih travnjaka u Županiji hrabro su se suprotstavili favoriziranom domaćinu. Otočani su vodili pogotkom Mate Dundova, da bi domaćini u drugom poluvremenu izjednačili na konačnih 1:1. 

Nedjeljno prijepodne u Sutomišćici bilo je uspješno za tiće i mlađe pionire koji su igrali utakmice prvog kola proljetnog dijela prvenstva. Tići su s uvjerljivih 7-0 svladali svoje vršnjake iz Paga. Čak 4 pogotka postigao je Leon Cukar, 2 je dodao Roko Boško, a jedan Andrea Vidov. 

Nakon tića i mlađi pioniri su uvjerljivo svladali NK Pag. U pobjedi 10-0 Karlo Kurtin je postigao 3 pogotka, Mihovil Šimićev i Frane Magić poentirali su dvaput, a po jedan gol su dali Dejvid Blaslov, Duje Cukar i Nino Longin.

U idućem kolu tići Sv. Mihovila gostuju kod Bibinja, pioniri dočekuju Pridragu, a mlađi pioniri su slobodni.