Košarkaši i dalje na vrhu, ‘osvetili’ se Poličniku

Košarkaši i dalje na vrhu, ‘osvetili’ se Poličniku

PREKO – Košarkaši Otoka Ugljana nastavili su pobjednički niz. U 9. kolu B-1 lige jug u svojoj dvorani u Preku nadigrali su momčad Poličnika rezultatom 80:67 i na taj način im uzvratili za jedini poraz ove sezone. 

Od samog početka otočani su preuzeli vodstvo koje nisu ispuštali. Gosti iz Poličnika pojavili su se u dosta oslabljenom sastavu i niti u jednom trenutku nisu zaprijetili raspoloženim domaćinima. Jedinu primjedbu trener Otoka Ugljana Ljubo Šoša uputio je prema nekim igračima s klupe koji su nešto lošije reagirali u obrambenoj fazi utakmice.  

Najistaknutiji pojedinac u redovima pobjedničke momčadi opet je bio Domagoj Bašić koji je ubacio 23 poena, a dvoznamenkasti učinak ubilježili su i Antonio Mišić (17) te Kristijan Šoša (13).  A. Šoša je dodao 9, Perin 6, a Nižić 4 ubačaja.

KK Otok Ugljan se novom pobjedom učvrstio na prvom mjestu B-1 lige jug s učinkom od sedam pobjeda i jednim porazom. U idućem kolu KK Otok Ugljan gostuje u Makarskoj kod Amfore, momčadi koju su u prvom dijelu prvenstva svladali u svojoj dvorani s tijesnih 55:50.