Kristina Božić Vladina povjerenica u Općini Kukljica

Kristina Božić Vladina povjerenica u Općini Kukljica

KUKLJICA/PREKO – Na današnjem zatvorenom dijelu sjednice Vlade, sukladno rješenjima o raspuštanju gradskih i općinskih vijeća i razrješenja gradonačelnika i njihovih zamjenika te općinskih načelnika i njihovih zamjenika, donijeta je odluka o imenovanju Vladinih povjerenika za obavljanje poslova iz nadležnosti gradskih i općinskih vijeća i gradonačelnika i općinskih načelnika.

Za Vladinu povjerenicu u Općini Kukljica, do prijevremenih izbora koji će se održati za dva,tri mjeseca, imenovana je Kristina Božić, dugogodišnja zaposlenica u Uredu državne uprave u Zadru. 

Podsjetimo, dosadašnji načelnik Marin Boško od početka mandata nije imao podršku  Općinskog vijeća u kojem su, osim njegova četiri vijećnika, sjedili vijećnici  HDZ-a (tri) i nezavisne liste Ante Borisa Martinovića (dva). Njegove najave smanjenja općinskog duga za dva milijuna kuna te odluke koje je donosio redovito su dočekivali na nož i jedni i drugi, najavljujući još prošle jeseni da neće podržati proračun. Na sjednici u posljednjem tjednu stare godine vijećnici nisu podržali ni prijedlog rebalansa  proračuna za 2014. pa je Boško povukao prijedlog proračuna za 2015. godinu. 

Snimio Adam Vidas