Iz Sutomišćice upućena podrška Lovri Majeru i Vatrenima

Iz Sutomišćice upućena podrška Lovri Majeru i Vatrenima

Uoči utakmice s Belgijom na Svjetskom nogometnom prvenstvu koja će odlučivati o plasmanu u osminu finala, hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i Lovri Majeru poslana je vrlo originalna potpora iz nogometnog kluba Sveti Mihovil.

Naime, zahvaljujući našem reprezentativcu Lovri Majeru otočni je klub nedavno dobio nove dresove, kopačke i lopte, i to za sve mlade uzraste i seniorsku momčad.

Kako bi mu zahvalili na donaciji, a ujedno i čestitali na prvom pogotku na SP-u polaznici škole nogometa s jednog od najljepših igrališta u zemlji, onog u Sutomišćici, poslali su fotografiju na kojoj su tijelima formirali njegove inicijale i broj – LM 7.

“San svake igračice i igrača je da postigne pogodak na velikom natjecanju u dresu svoje Hrvatske. Također, zahvaljujemo Lovri na donaciji dresova za cijelu školu nogometa i seniore te lopti i kopački. Lovro, velik si!” – stoji u objavi na društvenim mrežama kluba.

Podsjetimo, Lovro Majer korijene vuče iz Preka, a na igralištu u Sutomišćici trenira kad god mu to obveze dopuste.

Ovo nije prva fotografija koja je s jednog od najljepših igrališta na svijetu posvećena Vatrenima. Nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji na kojem je Hrvatska osvojila drugo mjesto u Sutomišćici je bilo upriličeno snimanje milenijske fotografije u čast Luki Modriću, koji je tada proglašen najboljim igračem prvenstva.