Olive Island Marina u Sutomišćici radi punim kapacitetima

Olive Island Marina u Sutomišćici radi punim kapacitetima

Župan Božidar Longin, u sklopu obilaska otoka Ugljana i Pašmana, posjetio je u petak Olive Island Marinu u Sutomišćici, gdje je sezona već u punom jeku.

Toni Antišin, direktor marine, koja je primjer kvalitetnog poslovanja i koja redovno osvaja priznanja struke i gostiju, izvijestio je župana Longina, općinskog načelnika Juru Brižića i direktora TZ Preko Ivana Koštu kako očekuje puno bolju sezonu u odnosu na prethodnu godinu.

-Svi naši kapaciteti su spremni i mogu reći da sve najave pokazuju kako nas očekuje dobra sezona. Otvorili smo i svoje ugostiteljske objekte ranije u odnosu na prošlu godinu, a nakon novih mjera koje su donesene očekujemo potpuno normalizaciju i ono što je najvažnije – znatno dulju sezonu. U stalnom smo kontaktu sa svojim gostima, svi pokazatelji su dobri i očekujemo kvalitetnu sezonu, kazao je Antišin.

-Vesele nas dobre najave u turizmu. Prepoznati smo kao sigurna destinacija jer je i prošlog ljeta Zadarska županija bila najbolja po turističkim rezultatima u cijeloj Hrvatskoj, odnosno imali smo najbolji omjer dolazaka u odnosu na rekordnu 2019. godinu. Za te brojke uvelike je zaslužan i nautički turizam jer smo u toj grani turizma predvodnici u državi. Čestitam marini u Sutomišćici na dobroj pripremi sezone i mogu reći da s razlogom očekujemo dobru turističku sezonu i snažan rast gospodarstva, ustvrdio je župan Longin.