Napomena: Klinite na sliku za uvećani prikaz.

Mladi chef Ante Lončar uveo novine u ponudi i radu Olive Garden restorana

Nije dovoljno samo osmisliti novi jelovnik, pripremiti hranu i brojati goste u restoranu. U sve to treba unijeti osobnost, promatrati i promišljati što ljudi žele, na što reagiraju, kakve im emocije izaziva pojedino jelo. I svakome gostu pristupiti na poseban način.

Razmišljanja su to mladoga chefa Ante Lončara, koji od 2014. godine kreira jelovnik u Olive Garden restoranu u sutomiškoj Olive Island Marini. Uza sve obveze, zaduženja i odgovornost šefa kuhinje, Ante je od ove sezone i voditelj restorana u koji podjednako dolaze i stalni nautički gosti i domaći, boduli, ali i Zadrani kojima nije teško preploviti kanal zbog dobroga ručka ili večere.

-Posla je više jer sada brinem i o kuhinji i o restoranu, ali imamo odličnu ekipu mladih ljudi, svatko zna za što je odgovoran i zasad sve funkcionira, govori chef Ante, koji je za ovu sezonu osmislio novi jelovnik za restoran i uveo novost u koktel-baru.

-Vodili smo se mišlju da posebnu pozornost trebamo posvetiti stalnim otočnim gostima koji posjećuju bar i restoran. Osmislili smo mala jela koja se mogu konzumirati uz omiljeno piće, u ugodnom ambijentu, na terasi bara. U ponudi su neki od specijaliteta naše kuhinje, tzv. zalogajčići, ali pripremljeni na drukčiji način: bruskete, paštete i namazi, pizza-sendviči, snack-plate, salate, sedam vrsta pizza, deserti…, objašnjava mladi chef i najavljuje još novina, a među njima će biti i veliki izbor popularnih koktela.

Napominje i da gosti sve što se zbiva u restoranu i baru mogu pratiti na Instagramu i ostalim društvenim mrežama, a komentari su više nego dobrodošli.

Osnova ponude u restoranu, kao i prijašnjih godina, temelji se na kvalitetnoj mediteranskoj kuhinji – ribljim specijalitetima, mesnim platama, rižotima, jelima s paštom i njokima i pripremljenima u woku, koji je već nekoliko sezona prvi izbor većine gostiju.

Bar je otvoren svaki dan od 7.30 do 22 sata, pizza-bar od 12 do 22 sata, a restoran od 15 do 22 sata.

Fotografije Fabio Šimićev

*Promotivni tekst