Napomena: Klinite na sliku za uvećani prikaz.

Olive Island Marina otvara sedmu sezonu!!!

Olive Island Marina u Sutomišćici, višestruko nagrađivana najbolja mala marina na Jadranu, otvara sedmu sezonu!

Od četvrtka, 4. travnja, za sve goste otvaraju se bar i restoran i to, kako kaže direktor Toni Antišin, označuje početak nove turističke sezone u kojoj vrlo važnu ulogu imaju domaći gosti, otočani, vikendaši i predsezonski turisti koji rado svraćaju u sutomišku marinu.

– Naše goste navikli smo na to da se Olive Garden Restoran i bar uvijek otvaraju dva, tri tjedna prije Uskrsa. Tako je i ove godine, a na ruku nam ide i lijepo vrijeme pa se već sada u marini osjeća živost kako stalnih gostiju, tako i nautičara u trazintu, pojašnjava Antišin.

I u ovoj sezoni restoran će u ponudi imati jela i vina kojima je stekao zavidan status ne samo na otoku Ugljanu, nego i na cijelom zazadrskom području jer nije rijetkost da zbog dobre večere gosti u sutomišku marinu dolaze iz Zadra, Biograda, Sukošana ili, pak, susjednog Pašmana. Na meniju će biti jela tradicionalne mediteranske kuhinje prezentirane na moderan način, uz dodatak internacionalnih mesnih jela, pripremljenih od namirnica karakterističnih za otok i šire zadarsko područje, za što će i u ovoj sezoni biti zadužen chef Ante Lončar.

Direktor Antišin podsjeća i na caffe bar gdje se već od 8 sati, u miru mediteranskog vrta, može uživati u jutarnjoj kavi uz domaće slastice. Olive Garden Restoran bit će otvoren svaki dan od 13 sati, a telefonske rezervacije primaju se na broju 091 255 5221.

Fotografije Fabio Šimićev