Kako promijeniti svoj odnos s novcem i poboljšati financijsku situaciju

Kako promijeniti svoj odnos s novcem i poboljšati financijsku situaciju

U organizaciji Udruge žena Modus Vivendi iz Pašmana, u subotu, 18. svibnja u 18 sati u OŠ Vladimira Nazora u  Neviđanima održat će se promocija posljednje knjige Kristine Ercegović „Ne radi se o novcu, radi se o nama – Kako promijeniti svoj odnos s novcem i poboljšati financijsku situaciju“ te prigodno predavanje, na koje su pozvane sve zainteresirane žene s otoka Pašmana i Ugljana, ali i s kopna.

Što sve utječe na naš odnos s novcem? Kako možemo poboljšati svoju financijsku situaciju? Što je uopće novac i kako napokon s njim postati na ti? Postoji li mogućnost promjene u našem odnosu s novcem? Na ta, ali i mnoga druga pitanja odgovor će dati Kristina Ercegović, serijska poduzetnica više od  20 godina, poslovna savjetnica za male poduzetnike, osnivačica portala www.mojnovac.hr, suosnivačica Udruge Glas poduzetnika, odnedavno i certificirana voditeljica sistemskih konstelacija te autorica šest knjiga iz područja poduzetništva.

Kristina Ercegović diplomirala je marketing 1998. na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te potom i Executive MBA u poslovnoj školi Cotrugli, NLP Leadership Akademiju, NLP Leadership Master te Advanced Program in Business.

Kristinin poslovni put započinje u korporativnom sektoru, ali nakon četiri godine ga napušta i slijedi preko 20 godina poduzetništva. 2002. osnovala je Herakleu, prvu agenciju u Hrvatskoj specijaliziranu za mystery shopping, u sklopu koje je pokrenula i niz inovativnih projekata poput Mystery shopping dana, dodjelu nacionalne Nagrade za posvećenost kvaliteti usluge te Heraklea Customer Service akademiju. Herakleu je prodala 2012. godine te osnovala tvrtku Milda, koja je izradila dating aplikaciju, koju je prodala 2014. 2010. osnovala je tvrtku Zaokret, u sklopu koje projektom Business Caféa umrežava i educira male poduzetnike, savjetujući ih kako da pokrenu, izgrade i prodaju svoj biznis, a da pritom ne izgore, a danas je to jedinstvena tvrtka sa 10 žena suvlasnica, poslovnih anđelica.

Godine 2019. godine pokrenula je i vodi portal www.mojnovac.hr (prethodno poznat kao www.zeneinovac.com), organizira konferencije, radionice i retreate o novcu te vodi VIP klub pod nazivom Žene i novac. Čest je gost predavač i moderator panela na raznim poslovnim konferencijama, mentor je i poslovni influencer te je dobitnica niza nagrada.

Zbog ograničenih prostornih kapaciteta, molimo zainteresirane da potvrde sudjelovanje na 098/921-6993 (Andreja, wapp/sms).

Događaj se organizira u sklopu projekta OtokNET koji financijski podržavaju Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU i Općina Pašman.