Otočni fotografi, prijavite svoje radove na 18. izložbu fotografija 2024.

Otočni fotografi, prijavite svoje radove na 18. izložbu fotografija 2024.

Foto-klub Kornat iz Kukljice poziva sve dosadašnje izlagače da pošalju svoje radove na 18. izložbu fotografija 2024.
Tema je slobodna – detalji predmeta, šuma, krajolik, podmorje, brod, mladi, portreti, ljudi, rad, zabava, arhitektura, urbani prostori, eksperimenti i sve ono što autor želi trenutačno predstaviti.
Uvjeti sudjelovanja:
1. Sudjeluju pozvani fotografi s otočnog područja Zadarske županije i fotografi s drugih otoka (s pozivom) koji su fotografskim djelovanjem vezani uz otočno područje.
2. Svaki autor može sudjelovati s onoliko fotografija koliko smatra da je njegova prezentacija trenutačno moguća ove godine, u crno-bijeloj tehnici i u bojama.
3. Fotografije se šalju na e-mail: fotoklubkornat@gmail.com u JPG formatu (može veće), ali najbolje oko 1 MB. Nakon izbora fotografija za izložbu Foto-klub Kornat poslat će autorima popis fotografija koje će biti prikazane na izložbi. O prikazu fotografija autore će obavijestiti naknadno.
4. Izložba će biti prezentirana s projekcijom fotografija bez obzira na to jesu li poslane na papiru ili nisu, i mogućom postavom i prikazom fotografija u drugome mjestu. Na digitalnoj fotografiji ništa ne pisati.
5. Svaki autor je osobno odgovoran za prikazanu fotografiju i bez ikakve naknade daje ovlaštenje za reprodukciju i objavljivanje na internetu, u katalozima i knjigama.
6. Fotografije se ne vraćaju! Organizatori će voditi brigu o dostavljenim djelima, ali ne preuzimaju nikakvu odgovornost za eventualni nestanak ili oštećenje u transportu. Svaki autor grupe „Otočni fotografi“ sudionik izložbe naknadno šalje svoj životopis na e-mail i po upitniku.
7. Svakom autoru dostavit će se katalog u digitalnom obliku na e-mail ili na http://fotoklubkornat.hr/ (printani bit će arhiviran kad bude print u Nacionalnoj i drugim knjižnicama).
8. Sudjelovanje na izložbi fotografija Otočni fotografi uključuje prihvaćanje ovih pravila.
9. Izložba će se održati u naseljima sa sjedištem otočnih općina i sjedištima turističkih zajednica, u Zadru, Zagrebu i u drugim mjestima.
10. Dostava fotografija i prijavnice na e-mail: otoklubkornat@gmail.com do  14. travnja 2024. godine.
Dodatne informacije na mrežnoj stranici Foto-kluba Kornat i https://www.facebook.com/FotoKlubKornat