Rad Udruge mladih Jarac iz Lukorana dostupan i u online izdanju

Rad Udruge mladih Jarac iz Lukorana dostupan i u online izdanju

Udruga mladih Jarac iz Lukorana, prema mišljenju mnogih jedna od najorganiziranijih i najaktivnijih otočnih udruga, napravila je, kako kažu, novi korak.

Rad udruge dostupan je na domeni jarac.hr, a glavni cilj im je, ističu, proširiti dostupnost informacija o radu udruge, ali ujedno i napraviti online kutak za sve Lukorance.

Stranica će pružati najave za sve događaje koje udruga organizira ili na kojima sudjeluje, reportaže te arhivu uz foto i video-priče.

Naša dva najveća događaja, nogometni turnir i Crnilo kup, bit će posebno popraćeni i istaknuti, a uz ležerniji dio pružit ćemo i uvid u formalne stvari, poput godišnjih financijskih izvještaja, broja članova, statuta udruge…

Kao što smo rekli, udruga neće predstavljati jedini sadržaj na stranici, već ćemo dobar dio posvetit i Lukoranu. Možemo reći da je kao djelomična inspiracija poslužio legendarni lukoran.net, pa tako očekujte Lukorunski rječnik, recepte, pisme, stare slike, ali i aktualnosti popraćene foto i video snimkama te još mnogo sadržaja.

Naravno, ovakav projekt ne možemo realizirati odjednom, već ćemo malo po malo nadograđivati stranicu i proširivati sadržaj na njoj, pa od vas tražimo dozu strpljenja. Ako uz strpljenje imate i kakvu ideju, prijedlog ili, pak, pitanje, ispunite kontakt formu i čujemo se!, navodi se u dobrodošlici na web stranici jarac.hr