Osvojite „Welcome“- nagrade za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji!

Osvojite „Welcome“- nagrade za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji!

Do kraja listopada svi iznajmljivači imaju priliku prijaviti se na natječaj Zadarske županije „Welcome“- nagrade za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji.

Objekti s oznakom “Welcome” znak su provjerene turističke kvalitete, standarda i prepoznatljivosti brendiranih apartmana, kuća za odmor i soba privatnih iznajmljivača u Zadarskoj županiji.

Projekt „Welcome“ predstavlja odličnu priliku za nagrađivanje svih iznajmljivača koji su dobri domaćini te su ostvarili hvalevrijedne iskorake u kvaliteti i originalnosti svoje ponude.

“Welcome” nagradama želi se potaknuti i naglasiti važnost kvalitetnog pristupa u vođenju obiteljskog smještaja. Cilj projekta je podizanje kvalitete i obogaćenje ponude obiteljskog smještaja na području Zadarske županije.

Nagrade se dodjeljuju za tri kategorije smještaja: sobe, apartmani/studio apartmani i kuće za odmor, a pobjednici (u svakoj kategoriji) osvajaju novčane nagrade u slijedećim iznosima:

1. nagrada: 15.000,00 kuna i zlatnu plaketu,
2. nagrada: 10.000,00 kuna i srebrnu plaketu,
3. nagrada: 5.000,00 kuna i brončanu plaketu.

Pobjednici će biti proglašeni i službeno nagrađeni u sklopu svečane dodjele nagrada potkraj 2022. godine.

Javni poziv, prijavni obrazac i popis dokumentacije koju treba priložiti uz prijavu, podnositelji mogu preuzeti s mrežne stranice Zadarske županije: pod poveznicom Natječaji/Potpore i priznanja/Aktivni natječaji.

Odgovore na sva pitanja vezana uz ovaj javni poziv mogu se dobiti na tel. 023/350-430 ili 023/350-437.

Uključite se u projekt dodjele Welcome nagrada za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji jer ovime će te usporediti svoju ponudu, svoj način rada s drugim iznajmljivačima i suvremenim trendovima, a nagrade uvijek i svakoga razvesele, poručuju iz Zadarske županije.