Napomena: Klinite na sliku za uvećani prikaz.

Primanje za pionire i papaline – najmlađe šampione NŠK Sv. Mihovil

Tridesetak djevojčica i dječaka iz ekipa pionira i papalina NŠK Sv. Mihovil, ugostio je danas u POU Dom na žalu načelnik Općine Preko Jure Brižić.

Čestitajući im najbolji klupski rezultat – pioniri su osvojili naslov prvaka Međužupanijske lige Zadar – Šibenik – Gospić, a papaline su prvaci 2. Međužupanijske lige – poželio im je i u nadolazećim sezonama odlične rezultate kojima su na ponos svome klubu, roditeljima i otocima Ugljanu i Pašmanu.

Sportskom direktoru Damiru Korenovu uručio je nove lopte za pionire i papaline, a uza zahvalu Općini Preko na kontinuiranoj financijskoj i moralnoj potpori koju pruža klubu, Korenov je nekoliko riječi uputio djevojčicama i dječacima te njihovim roditeljima.

-Veliki uspjeh koji ste postigli, možda najveći dosad u našem klubu, rezultat je zajedničkoga rada. Svih nas ovdje! I tako treba biti i ubuduće! Jer jedino kao tim možemo nizati uspjehe i na terenu i izvan njega. Na vama je da marljivo učite, budete pristojni, uzorni i vrijedni na treninzima, kako na ponos svojim roditeljima, tako cijelom klubu i mjestima u kojima živite, poručio je Damir Korenov.